Stekerbaar installeren

De Power-Click bandkabel is een slimme kabeloplossing dat snel en efficiënt te installeren is. Voor zowel stekerbaar installeren maar ook prefaboplossingen en diverse wandoplossingen.

Slimmer installeren

werkwijze4Stekkerbaar installeren is niet meer weg te denken: het bespaart veel tijd en voorkomt faalkosten. Door de Power-Click vlakkabel toe te passen in combinatie met een wandsysteem met ingebouwde goot kunnen ruimtes en elektrotechnische installaties nog eenvoudiger en efficiënter aangepast worden.

 

Voor elke wandoplossing

Het maakt niet uit welke wandoplossing u toepast in uw woningbouw project of utiliteit project. De Power-Click bandkabel is geschikt voor alle wandoplossingen. Het is bijvoorbeeld toe te passen in een prefab betonnen wand, Gyproc systeemwanden, maar ook de slimme wand van Bowall en BobIn van Masterwall.

 

Een prefab wandcontactdoos installeren

Enkelvoudige prefab wandcontactdoosWe bieden een compleet aanbod aan stekerbare prefab wcd’s die eenvoudig en efficiënt te installeren zijn door elke elektromonteur. Het uitgebreide assortiment bestaat onder andere uit prefab enkelvoudige wandcontactdozen met meerdere kabellengtes, maar ook prefab meervoudige wandcontactdozen en prefab wandschakelaars.

Bekijk hier het prefab assortiment of neem contact op voor meer informatie.

 

Power-Click in de praktijk

Klik hier om een overzicht van diverse projecten te bekijken waar Powerclick als stekerbaar systeem in de praktijk al is toegepast.

 

Comments are closed.